понеділок, 8 червня 2015 р.

                                         Екскурсії до дитячої бібліотеки 

             «Чарівне царство книжок»

  

З 3 по 8 червня міська бібліотека для дітей організовувала пізнавально – оглядові екскурсії під назвою «Чарівне царство книжок». В світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекали бібліотекарі ,які завжди раді своїм відвідувачам. Гостями бібліотеки в ці дні були: учні 1 класу ЗОШ№2 (вч.Ляшук Н.М.,Попко І.В.),учні 3-А,3-Б,3-В класів НВК №2  ( вч. Біла Н.Ф,Марчук Н.В.,Сорочинська О.В.), учні 2-А,2-Б,2-В  НВК №3 (вч. Чорнецька В.І.,Бреус С.І.,Терехівська Н.М.), учні 3-А,3-Б,3-В класів НВК №3 (вч. Ніколайчук А.Д., Пруська Н.С., Денисюк С.М.),учні 1-4 класів ЗОШ №6 (вч. Кондришина О.С., Савчук О.М., Печенюк А.Ф.) учні ЗОШ 1-ІІІст. с.Травлин.

Провідний бібліотекар Бобрихіна Т.М.,бібліотекар Кузнецова І.А. ,проводили  бесіди з демонстрацією існуючих книг: маленьких і великих, товстих і тонких, різнокольорових, знайомили з дитячими журналами «Малятко», «Пізнайко», «Яблунька», «Ангелятко», «Чарівна принцеса», «Смайлик», «Ведмедик Баррі», «Куля», «Барбі».   Розповіли як берегти книгу та нагадували правила гарного ставлення до книги. У бібліотеці була оформлена книжкова виставка-знайомство: «Казковий калейдоскоп». Крокуючи казковими сходинками, маленькі користувачі зустрічали відомих улюблених героїв, знайомилися з чарівним і дивовижним світом казки. 
Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Всім дуже сподобались  цікаві та пізнавальні екскурсії, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.         





                                      

Немає коментарів:

Дописати коментар