неділя, 14 травня 2023 р.

                 День матері в бібліотеці

Одне з найсвітліших і найрадісніших свят у році – це День матері. Україна, як і багато країн світу, відзначає його в середині травня. У 2023 році його дата припадає на неділю, 14 травня.

Напередодні цього світлого та сонячного Дня працівник Шепетівської міської бібліотеки для дітей запросили усіх на cвято матері «Благослови,берегине – мати», яке провели спільно з користувачами бібліотеки –  учнями молодших класів, вихованцями ГПД НВК школи гімназії. Активну допомогу у проведенні заходу надала вчителька Городельська Т.Ю. Сподіваємось, що мамам сподобаються святкові подаруночки, які діти зробили своїми руками. Під час заходу малюки дізналися про історію виникнення свята, його трансформацію, а також, як свято відзначається сьогодні.

Зацікавили дітей: відеопрезентація «Притча про маму» і вікторина,присвячена темі материнства.

Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей нескінченні материнські турботи, терпіння, любов і відданість.Нині для України важкі, трагічні часи. Триває війна з російським агресором на Сході нашої країни. Українські матері втрачають своїх дітей. Залишаючи діток із рідними, самі стають до бою із ворогом.Та ці лихі часи неодмінно минуть. І чудове материнське свято буде сповнене тільки радості, вдячності й тепла.









 

Немає коментарів:

Дописати коментар